Skip to content

Transformem SOSTENIBILITAT en ACCIÓ

Visió estratègica per un futur positiu

PALET DIRECT  és l’empresa referent del grup JANÉ MORRAJA a BARCELONA  i porta més de 15 anys donant servei i solucions a mida al teixit industrial aportant valor i seguretat a tot el cicle de vida dels envasos de fusta.

Ens dediquem a la gestió integral dels palets de fusta; des de la fabricació,  compra-venda d’envasos de fusta usats, transport, classificació, reacondicionament i preparació per la reutilització, fins a la valorització o reciclatge.

 

Amb el recolzament del grup Jané Morraja, estem presents amb 5 plantes a Catalunya, també al Nord d’Espanya i a Madrid, el que ens aporta 130.000m2 de superfície i una capacitat d’estoc permanent de 600.000 palets.

 

Aquestes dades ens permeten tenir teixida una àmplia xarxa de contactes útils i partners per tota la geografia espanyola i ens donen capacitat per gestionar envasos des de i a qualsevol punt del territori.

0
m2 de superfície
0
palets d'estoc
0
palets gestionats

Visió

Ser l’empresa de gestió integral de residus i embalatges de fusta referent a Catalunya per la seva eficàcia, eficiència i qualitat de servei.

Missió

Contribuir a la gestió de residus d’embalatges de fusta i al subministrament de palets adaptats a les necessitats dels nostres clients a partir de la crear valor al cicle empresa – client – societat amb un compromís sòlid amb el medi ambient.

Valors

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!