Skip to content

La història del nostre grup

1990

Ecolignor neix a Sant Martí Vell el 1990 com a oportunitat per valoritzar residus de fusta i optimitzar recursos empresarials.

2002

El 2002 neix ECOLIGNOR RO, l'empresa de recuperació d'envasos de fusta per l'Europa de l'Est amb seu a Romania i que operar per aquest país i a Bulgària.

2004

A partir del 2004 Ecolignor, es trasllada a les instal·lacions actuals a Maià de Montcal, amb més de 25.000m2 i una capacitat d'estoc permanent de 200.000 palets.

2008

A finals del 2008 es constitueix una nova societat, Palet Direct, per consolidar, ampliar i donar millor servei a Barcelona i la seva àrea metropolitana des de la proximitat geogràfica d'unes instal·lacions a Sabadell.

2017

El 2017, com a conseqüència del fort creixement que experimenta Palet Direct, incorporem noves instal·lacions a Torrelavit amb més de 15.000 m2 per donar servei al sud de Catalunya.

2018

El 2018 es crea una nova societat, GOOD WOOD PALETS, per gestionar de forma directa tots els processos associades a la fabricació, venda i gestió del palet nou de fusta.

2022

Durant el 2022, es constitueixen dues societats més, ECOPHIR RECICLA, entitat consultora com a solució integral i projectes a mida per a cadascun dels agents econòmics afectats pel nou règim de responsabilitat ampliada del productor ( RAP) d'envasos comercials i industrials.

2022

HISPALIGNOR, la solució global i de qualitat en la compravenda i transport de palets a tot Espanya. Oferint solucions personalitzades a cada realitat empresarial, sense límits geogràfics.

2024

Des del gener del 2024, una nova societat s'uneix al grup Jane Morraja. El grup ha comprat Roverpal, líder en embalatges i palets de fusta de la Rioja i es converteix en Embalignor; una aposta per donar servei al nord d'Espanya aportant el know how del grup.

Actualitat

Actualment, el grup d'empreses estan certificades per les administracions públiques i acreditades internacionalment a la cadena de custòdia que garanteix l'origen de les espècies i la legislació per a comerç internacional NIMF-15 al Tractament Fitosanitari. Totes aquestes empreses estan agrupades i liderades pel GRUP JANÉ MORRAJA.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!