Skip to content

Sostenibilitat

Economia circular

A PALET DIRECT perseguim el concepte de reutilitzar, reparar i reciclar els materials i productes per prolongar-ne la vida útil i minimitzar-ne l’impacte ambiental. Aquest enfocament és especialment rellevant a l’entorn industrial, on la producció i el consum de recursos són alts i el malbaratament pot ser significatiu. A PALET DIRECT integrem l’economia circular al nostre model de negoci com a font per fomentar la innovació i la creativitat a la cadena de subministrament i la col·laboració amb els nostres clients per trobar solucions sostenibles i circulars en l’aprovisionament d’embalatges de fusta.

Compromís amb el medi ambient

Treballem per una societat més sostenible mediambientalment. Amb aquest objectiu, PALET DIRECT està a l’avantguarda de les Certificacions Mediambientals corresponents ISO 14001 i dels processos específics sobre la reutilització dels envasos i embalatges de fusta als sectors industrials i comercials de la nostra societat, impulsant i contribuint en un model d’economia circular el més sostenible possible.
Els nostres certificats de Qualitat

FAQ's

Tens cap dubte? Descobreix les preguntes més freqüents que ens fan els nostres clients
Per què un model d’economia circular?

L'economia circular és un model econòmic basat en el mínim el malbaratament i l'orientació a maximitzar el valor dels recursos. Adoptar el model de l'economia circular pot tenir múltiples beneficis per a les empreses, com ara la reducció de costos, l'augment de l'eficiència i la millora de la imatge i la reputació corporativa.

Quins avantatges aporta la reutilització d’envasos com ara el palet?

La reutilització d’envasos és important per diverses raons, en primer lloc una reducció de residus; Quan els envasos són reutilitzats, s'evita la necessitat de produir envasos nous i, per tant, es redueix la quantitat de residus que es generen. Això alhora disminueix la necessitat d'espai per a la vostra disposició i minimitza la contaminació del medi ambient.

Estalvi d'energia i recursos: La producció d'envasos requereix grans quantitats d'energia i recursos naturals, com l'aigua i els combustibles fòssils. En reutilitzar els envasos, es redueix la quantitat de materials i energia necessaris per produir nous envasos, cosa que alhora redueix la petjada de carboni i la pressió sobre els recursos naturals.

Reducció de costos: La reutilització dels envasos pot ser més econòmica que la producció de nous envasos. Els costos de recol·lecció, neteja i distribució dels envasos reutilitzables poden ser menors que els costos de producció i distribució de nous envasos.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!